Christian Peersman Uw kapper met advies

In een aangename omgeving verrassen wij als Redken Certified Haircolorist u met uw nieuwe jij door onze jaren ervaring en uitwisseling van ideeën met Internationale topkappers word jij gegarandeerd de ster.

HDResolution

Nieuw HDResolution & renovatie haircare 2017

20/03/2017

Redken heel enthousiast om jullie 2 nieuwe lanceringen voor te stellen. De eerste is onze nieuwe #HDResolution kleuring. Een kleurpallet van 7 kleurfamilies om multidimensionele looks te creëren en om klanten de subtiele kleurverandering te bieden die ze altijd gewenst hebben. Vervolgens pakt Redken uit met een vernieuwde formule voor de 3 best-seller gamma’s ALL SOFT, EXTREME & COLOR EXTEND MAGNETICS. Daarbovenop wordt in elk van deze gamma’s een MegaMask toegevoegd waarvan de verzorging tot 3 wasbeurten in het haar blijft! Kijken jullie ernaar uit? Redken alvast wel!

Lees meer
Redken Heatcure the future of haircare

THE FUTURE OF HAIRCARE

21/12/2016

HEATCURE is de meest performante behandeling voor het optimaal herstellen van beschadigd haar. Hij zorgt voor een onmiddelijke glans en herstel. Het haar voelt zijdezacht aan. Dit tot 10 wasbeurten na de eerste applicatie.

Lees meer
Prime / Style / Extend

Prime / Style / Extend

19/05/2016

Een snelle  en lang houdbare look kan in 3 simpele stappen.

PRIME – STYLE – EXTEND.

Lees meer